Виїзне засідання виконавчого комітету на базі ДНЗПМПЦРД "Ромашка"

27 листопада на базі центру розвитку дитини в рамках виконання Програми В.Ф.Януковича «Україна для людей»: «Кожній дитині – гарантоване місце у дитячому садку» пройшло виїзне засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто питання «Про хід виконання дитячим дошкільним об’єднанням комплексної цільової програми розвитку дошкільної освіти міста на 2011-2017 роки «Дошкілля Марганця», затвердженої сесією Марганецької міської ради від 02.03.2011р.№149-8/VI».
У своїй доповіді директор ДДО Є.І. Бородкіна звернула увагу на те, що пріоритетним напрямком роботи дитячого дошкільного об’єднання з виконання програми «Дошкілля Марганця» є виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича в частині забезпечення кожної дитини місцем у дошкільному закладі та 100 % охоплення дошкільною освітою дітей 5-тирічного віку.
Щорічно збільшується кількість місць у дошкільних закладах (2010 р.- 1418 дітей, 2013 р.- 2131 дитина).
Дошкільні навчальні заклади міста зміцнюють матеріально-технічну базу: проводяться капітальні ремонти, встановлено фільтри доочистки води, здійснюються поточні ремонти.
На засіданні були присутні керівники дошкільних закладів, голови профспілок та представники батьківської громадськості. Від імені батьків виступив голова батьківського комітету навчально-виховного комплексу Бахчевніков О.А., який подякував міську владу за увагу, яка приділяється дошкільнім закладам у місті

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.