ФЛЕШМОБ "Діти Марганця за мир та єдину Україну!"

Педагоги-дошкільники та вихованці дитсадків славетного шахтарського містечка Марганець продовжують проводити акції на підтримку миру та єдності великої країни – України.

17 жовтня 2014 року в центрі-комплексі позашкільної роботи під таким гаслом "Діти Марганця за МИР! За єдину УКРАЇНУ"! вихователі і діти провели мирну акцію та флешмоб. В рамках проведення акції в підтримку миру, учасники акції гучно скандували «Батьківщина Україна – ти у нас одна єдина», «Я, ти, він, вона – Україна в нас одна». Пісня «Сонячний круг» викликала позитивні емоції у малечі та спогади про дитинство у дорослих.

В урочистих заходах прийняли участь студенти Дніпропетровського театрально-художнього коледжу. Велике спасибі нашим гостям за показ лялькової вистави «Принцеса на горошині» для дошкільників дитсадка №18, за віртуозний майстер-клас, проведений спільно з педагогічним колективом дошкільного закладу №10. Студенти вміло продемонстрували знання з акторської майстерності з ляльководіння. Під час концертної програми в ЦКПР у їхньому виконання прозвучали пісні, а бадьорі таночки підняли святковий настрій в усіх присутніх в залі.

На флешмоб завітали почесні гості міста: кандидат у народні депутати Верховної ради України Дідич В.В., секретар міської ради та в.о. голови міста М.В.Лук’яненко, начальник управління освіти І.М.Куліш. З вуст жінки-матері та маленької донечки наданий наказ Дідичу В.В. про скоріше припинення бойових дійв АТО, встановлення миру в Україні, щасливе і мирне дитинство маленьких українців. Учень НВК Назар Костенко передав лист президенту П.Порошенко з одним найважливішим побажанням - скорішого припинення бойових дій на Сході України та встановлення миру на рідній українській землі і дружби між народами.

Насамкінець з рук дівчинки-янгола та кандидата у народні депутати Верховної ради України Дідича В.В. злетів паперовий голуб миру – як символ миру на землі та миру в небі голубому.

Щодня вихователі дошкільних закладів розповідають малюкам про мир та єдність України. Україна - наша Батьківщина. Україна – матір, а ми її діти. Кожна мати мріє про щасливу долю своїх дітей. І лише в мирі та єднанні ми можемо здолати усі негаразди та вільно жити в незалежній Україні.
Ми закликаємо усіх педагогів, батьків, дітей проводити акції у підтримку миру в єдиній Україні. Хай завжди буде МИР!

/Files/images/aktsya/DSC_1702.JPG



/Files/images/aktsya/DSCN4828.JPG/Files/images/aktsya/DSCN4837.JPG/Files/images/aktsya/DSCN4853.JPG/Files/images/aktsya/DSCN4858.JPG/Files/images/aktsya/DSCN4795.JPG/Files/images/aktsya/DSCN4778.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.